2012-03-17 09:32:36• hírek • Szatmár.ro

Oli-győzelemmel kezdődött az idény

A cél a három pont beszerzése volt, ez sikerült is. Egy góllal nyertek Csík Tibi tanítványai.

Péntek délután a Marosvásárhely II. otthonában lépett pályára az Olimpia. A marospartiak nem voltak annyira könnyen verhetők, mint legutóbb, amikor a fiúk 5-0 arányban nyertek, a házigazdák csapatát most néhány élvonalban játszó labdarúgó is erősítette. Ennek ellenére a szatmáriak hozták az elvárt három pontot. Villand 47. percben szerzett gólja kicsit szerencsés is volt: a jobbról beérkező labdát a kapufára rúgra, ahonnan az a kapus érintésével a hálóban kötött ki.

„Egy megdolgozott győzelem volt, meg is izzadtunk érte, de a Vásárhely sem az a csapat volt mint ősszel, mikor 5-0-ra nyertünk. Most játszott náluk három játékos is az élvonalbeli keretből. A cél a három pont begyűjtése volt, ezt sikerült teljesíteni, és ez a legfontosabb" - nyilatkozta a szatmári csapat edzője, Csík Tibor.

Az Olimpia következő meccsét szombaton, március 23-án 15 órai kezdettel hazai pályáj játssza. Az ellenfél az a Zilahi FC lesz, amely most hazai pályán 3-4 arányban szenvedett vereséget a Jádi Vointa ellen.

III. Liga, 16. forduló: Marosvásárhelyi FCM II-Szatmárnémeti Olimpia 0-1 (Villand 47.). Az Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Mureşan F., Heil, Homorozan, Molnar (Pop Mihai), Villand, Micaş (Botos), Zsiga, Marinaş (Feier), Dănilă (Prodan).

További eredmények: Tatrangi Unirea-Besztercei Gloria II 3-0, Szászrégeni Avantul-Dési Unirea 1-0, Zalatnai CS-Nyárádtői Unirea 3-1, Kolozsvári Sanatatea-Kolozsvári CFR II 2-2,  Kolozsvári Universitatea II-Brassói Corona 0-1, Aranyosgyéresi Seso-Szászfenesi Unirea 1-3, Zilahi FC-Jádi Vointa 3-4.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: